FØRST: VIkaveteran Andreas Glomseth Olsen (t.v) satte det første målet til Vika etter selvmålet til Toten. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SPJELKAVIK - TOTEN (4-0) 4-0:

Spjelkavik begynner å bli vant til målrike kamper, både med og mot seg. Kun to av sesongens kamper har endt uten mål.

Selvmål

4-1 seier mot Hødd 2. 5-0 tap mot Brumunddal, og nå 4-0 seier mot Toten. Alle fra de tre siste kampene.

Lørdagens gjester var Toten, tabelljumboen med 9 fattige poeng etter 20 kamper, men like vel farlige i gitte situasjoner.

Men mot Spjelkavik var de mest farlig mot seg selv, for det hele startet med et selvmål, der Daniel Lisowski ville hindre at ballen havnet på hodet til en vikaspiller. Det kom lite heldig ut, for avvergingen gikk rett i eget mål.

Andreas først

For Spjelkavik sin del var det Andreas Glomseth Olsen som fikk det første målet etter 28 minutter.

Sigurd Vidhammer Tafjord skyter et frispark fra høyrekanten inn i feltet. Ballen finner hodet til kaptein Sondre Skulstad, som sender den inn i boksen der Andreas får lobbet den i mål.

To minutter senere tar Noah Solskjær ned ballen ved midtsirkelen, og sender den videre fram til Sigurd Vidhammer Tafjord.
Sigurd kommer alene mot keeper som er sjanseløs.

Og igjen kommer det ny scoring etter to minutter.
Simon Vågnes har ballen på høyrekanten, og sender den bakover til Noah Solskjær, som rolig setter den forbi et Toten-forsvar som ble utspilt.

6.plass

Alle fire målene kom altså i første omgang.

Neste hjemmekamp spilles 24. september klokken 16.oo, og da er det Lillehammer som kommer på besøk.

Spjelkavik ligger godt plassert som nummer 6. på tabellen.

Det er svært underholdende å se Spjelkavik i aksjon for tiden. Og i kampen mot Toten ble det ekstra moro for barna i pausen med papirflykonkurranse og loddsalg.