GIR SEG: Magnus Oltedal gir seg som hovedtrener for A-laget til SPjelkavik Fotball etter denne sesongen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Magnus slutter

Leder: Ingen dramatikk.

 

silfotbanner


byline friwal

PUBLISERT
13.september 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

FOTBALL

A-LAGET:

 

Det er i en pressemelding mandag kveld at ledelsen i SIL, ved styreleder i SIL Fotball, Audun Røyset melder at Magnus Oltedal slutter ved sesongslutt.
 
 
Klausul

I kontrakten som ble signert ved årsslutt i fjor, hadde Oltedal en klausul han under visse forutsetninger kunne benytte seg av, og dermed frasi seg år 2 av kontrakten.
 
Det er denne klausulen Oltedal nå har effektuert, og siste arbeidsdag blir 31.12.2022, opplyser klubben i pressemeldingen.
 
 
Ingen dramatikk

-Der er ingen dramatikk i at Magnus beklageligvis forlater oss ved sesongslutt, vi synes åpenbart at det er trist, men har samtidig full forståelse for det grunnlaget dette skjer på, uttaler fotballeder Audun Røyset.
 
 
Trenerjakt

-Dialogen med Magnus har som alltid vært god og reflektert, og der er allerede etablert ett utvalg som skal jobbe med kandidater til å overta A-lag Herre i 2023.
 
-Under særdeles utfordrende forhold de første 18 mnd. av kontrakten, leverte laget under Magnus, fra første spark i fjor høst, der vi var i Post Nord Ligaen i 15 minutt av siste serierunde.
 
-Selv om resultatene hittil i år har vært noe mere variable, er det svært gledelig at unge spillere fra egen klubb, har tatt store steg under Magnus, og etablert seg i A-stallen.

-Vi ønsker Magnus alt det beste og kun det beste i fremtiden, og takker ydmykt for innsatsen og det han har tilført Spjelkavik, sier Audun Røyset.
 

SPJELKAVIK A-LAG HERRER:

KAMPOPPSETTET TIL SPJELKAVIK A-LAG HERRER - 3.DIVISJON

HER ER TABELLEN FOR 3.DIVISJON AVD.4

HER FINNER DU SPILLERE OG STATISTIKK FOR SPJELKAVIK A-LAG HERRER