SAMARBEID: Spjelkavikfirmaet Digital Solution har signert en stor avtale med den amerikanske datagiganten Oracle. Her er daglig leder Kjell Rune Tynes (t.v) og rådgiver og medeier Finn-Arve Megard i Digital Solution Foto: PRIVAT


Kvantesprang

Viktig avtale for selskapet

 


byline friwal

PUBLISERT
28.oktober 2022 

Spjelkavika.no

NYHETER

NÆRINGSLIV

DIGITAL SOLUTION:

 
 
Selskapet Digital Solution er lokalisert i Myrabakken Næringssenter.
 
 
Vekst
 
Nå inngår selskapet, med slagordet ”Making IT easier” et samarbeid med et av verdens største datakonsern, Oracle i USA.
 
-Digital Solution utvider porteføljen og inngår et strategisk samarbeid med det amerikanske selskapet for sin videre vekst, forteller Kjell Rune Tynes, som er daglig leder i selskapet.
 
Med dette blir Digital Solution et av de første norske samarbeidspartnerne til Oracle, ved å levere selskapets Oracle NetSuite, samt tjenestene rundt denne programvaren.
 
 
Datagigant
 
Det er ikke noen liten aktør vi snakker om.
 
For Oracle har rundt 145.000 ansatte og er en av de største programleverandørene i verden. De har vært pionerer med sine skybaserte løsninger, noe selskapet begynte med allerede i 1998.
 
Medeier i Digital Solution, Finn Arve Megard poengterer sikkerheten i systemet de nå skal videreføre ut i det norske markedet.
 
 
Omfattende
 
-Det er et system som er trygt etablert og bygd på Oracles databasestruktur med sikkerhetssystemer som er det mest omfattende en har i verden i dag, sier han.
 
Oracle NetSuite er av det gjeveste et selskap kan ta i bruk. Og bruken gir mange muligheter.
 
-Med NetSuite får virksomheten en komplett roubust og fullt ut skalerbar løsning for å drive selve bedriften, også internasjonalt. Her finner en moduler for regnskap, finans, produksjonsstyring, prosjektstyring og e-handel, sier han.
 
 
To avtaler
 
Digital Solution har også signert samarbeidsavtale med Pepperi Ltd, et selskap som leverer fleksible og brukervennlige e-handelsløsninger til mellomstore og større bedrifter.
 
-Pepperi passer som hånd i hanske sammen med Oracle NetSuite og er fullt integrert, forteller Tynes.
 
-For oss er dette et kvantesprang, og vi er utrolig stolte over å ha blitt en del av Oracles partnernettverk, sier han.
 
-Nå kan vi også levere løsninger for å dekke alt fra enkle behov innen regnskap og finans, logistikkhåndtering og produksjonsstyring for en rekke næringer, forteller Kjell Rune Tynes