KLAR MED PIZZA: Ole Aarseth er klar med både pizzaovn og populær oppskrift når Vikapuben åpner med pizzaservering fra fredag av. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no


Egen pizzaovn

Populær pizzaoppskrift.

 


byline friwal

PUBLISERT
8.februar 2023



 

Spjelkavika.no

VIKAPUBEN

PIZZASERVERING

NÆRINGSLIV:

 

Det er Alf Aarseth som er driver og innehaver av både Vikascena, Baronen Bowling og Vikapuben.
 
 
Populær pizza
 
Nå utvides pizzaserveringen også til Vikapuben.
 
-Vi har servert pizza lenge på Baronen Bowling, og oppskriftene våre har vært svært populære, spesielt fra alle som kommer hit for å feire bursdag, sier daglig leder Nina Bjørlo Aarseth.
 
 
Pizzapub
 
-Pizzapub har vi jo hatt i Ålesund tidligere. Vil dette slå an også i Vikapuben?
 
-Vi håper det, for vi har fått mange oppfordringer om å servere pizza også i puben.
 
Vikapuben og Baronen Bowling ligger omtrent i samme lokalet, kun skilt av vegger, men med god tilgang til hverandre.
For det er hos bowlingen den flate maten skal tilberedes.
 
 
Eget pizzakjøkken
 
Og allerede kommende fredag starter pizzaserveringen på utestedet.
 
-Vi har jo kjøkken med pizzaovn der fra før, så vi tar bestilling i puben og serverer den til gjestene der, forteller Nina.
 
-Det er også mulighet til å bestille for å ta med hjem også, men fra helga kan en altså kose seg med pizza og drikke på Vikapuben, sier hun.
(Saken fortsetter under bildet):

PIZZAPUB: Vikapuben starter med pizzaservering allerede fredag. Dermed får Spjelkavika sin egen pizzapub.
Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / Spjelkavika.no


Hver dag

Midt i mellom bowlingen og puben er det også en spiseavdeling, der blant annet bursdagsfeiringer med servering har blitt holdt.
 
Når en nå også starter servering i Vikapuben så kan en det hver dag hele uken, skriver de på sine facebooksider.
 
-På hverdager og søndager holder vi åpent til klokken 22.00, og fram til klokken 23.00 fredager og lørdager, altså i åpningstidene til Baronen Bowling.

-Men vi stenger kjøkkenet en time før stenging, så de som kommer må komme for å bestille før det, forteller Nina Bjørlo Aarseth.