KAMPEN I BILDER: Sesongens siste hjemmekamp for A-laget herrer er spilt. Her ser du bildeserie fra kampen. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

SPJELKAVIK - KOLSTAD 2 (15-16) 31-35:

Spjelkavik holdt følge med Kolstad 2 nesten helt inn, men kom forbi kun en gang i kampen.

Toppscorere

Stedet var Borgundhallen, og anledningen var siste hjemmekamp denne sesongen for herrelaget til Spjelkavik håndball.

Spjelkavik hadde kampens to toppscorere i Nicolay Nordli med sine ti mål, og Petter Nygaard Eikrem med sine åtte.

Likevel fikk ikke Spjelkavik smake på ledelse mer enn snaue to minutter i kampen, da Petter Nygaard Eikrem fikk inn stillingen 10-9 for Vika etter rundt 15 minutters spill.

Lå bak

Men oppgjøret ble jevnt, og aller mest i første omgang der gjestene tok de to første målene, og der Spjelkavik kom halsende etter og lå tett på hele veien.

Lagene gikk til pause på stillingen 15-16.

(Saken fortsetter under bildet):

TOPPSCORER: Vikas Nicolay Nordli ble kampens toppscorer med totalt 10 mål.

Fikk luke

I andre omgang fortsatte katt og mus leiken, men Kolstad 2 fikk etter hvert etablert en luke ned til Spjelkavik, som på sin side kjempet hardt for å hente inn forspranget.

Tiden strakk ikke til. Sluttresultatet ble 31-35 i favør Kolstad 2.

En kamp gjenstår for Spjelkavik, og da er det borte mot LFH09, Lillehammer og Fåberg 23.april.

Kan avansere

LFH09 ligger på andreplass med 32 poeng. Spjelkavik på 7.plass og deler poengsum med NTNUI.

Spjelkavik ligger trygt, men skulle de slå LFH09, og NTNUI lider samme skjebne som Vika gjorde mot Kolstad 2 i lagenes siste kamp, så kan Vika rykk opp en plass, men altså ikke lenger, men trygg.