« 1 of 43 »

KAMPEN I BILDER: Se kampen i bilder mellom Spjelkavik og Sverresborg. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.no

-Slapp dem inn

-Vi slapp dem inn i kampen, sier trener Peter Pucelj.

Spjelkavik - Sverresborg (14-15) 26-30:

Spjelkavik begynte best i håndballkampen mellom Sil og trønderlaget Sverresborg i Borgundhallen søndag.

Tok føring

De første minuttene viste primastaven seier til Spjelkavik. Det var i alle fall det mange hos publikum tenkte da Vika hadde en 3-0 ledelse etter fem minutt.

Etter ni minutt ble det 4-4 og vi var like langt, men Spjelkavik rykka på og kom opp i en firemålsledelse og hadde 9-5 da kvarteret var passert.

Det var ei luke Vika ikke fikk se igjen, for nå kom gjestene på offensiven.

Ga bort føringen

Etter 23 minutt spilt hadde Sverresborg tettet luken med utligning 11-11.

Lagene gikk til pause på stillingen 14-15.

I andre omgang fortsatte Sverresborg å trykke på og nå var det de som fikk laga ei firemålsstor luke, og på det meste ledet de med fem mål kvarteret ut i andre omgang.

(Saken fortsetter under bildet):

BRA START: -Vi hadde en bra start på kampen, men så slipper vi inn Sverresborg, sier vikatrener Peter Pucelj.

Prøvde

Etter 22 minutter økte gjestene luka med seks mål, og Vika tok timeout.

Nå prøvde Spjelkavik å hente inn forspranget, men tiden ble for knapp. Sverresborg vant 26-30.

-Bra start

-Vi hadde en veldig bra start de første femten minuttene, men så er det som om vi tenker at vi ikke trenger å være så aggressiv, og vi vil jo gjerne spille moderne håndball aggressivt i forsvar og score på tempo, sier trener Peter Pucelj.

Peter savner en del sentrale spillere med erfaring i kampen mot Sverresborg, men vil ikke bruke det som en unnskyldning for tapet mot Sverresborg.

-Nei, det er ikke en unnskyldning. Vi må klare det med de gutta vi har, selv om vi savner noen av gutta med større erfaring.
Men slik er det. Vi eide kampen og hadde full kontroll i starten, men det holdt ikke, sier han.

SEKS MÅL: Vikaspiller Baard Vassbotn satte inn seks mål i nota til Sverresborg, og gjør ham til mestscorende vikaspiller i kampen.

8.plass

Spjelkavik ligger på 8.plass på tabellen for 2.divisjon menn avdeling 4, men kampbildet i serien er sterkt varierende.

For Spjelkavik har spilt åtte kamper og har seks poeng. Serieleder Lillehammer Faaberg Håndball har spilt ti, og tre lag har sju kamper.

Spjelkavik har vunnet to kamper, uavgjort to og tapt fire.

Spjelkavik skal spille to bortekamper mot Melhus og Strindheim, før hjemmekamp 5.desember mot Storhamar.