KAVALKADE: Spjelkavika.no gir deg her en kavalkade med utdrag av samtlige 19. bidrag fra Spjelkavik Grand Prix. Video: FRIDGEIR WALDERHAUG / spjelkavika.


Guttetur i guttas GP

Klasse 10C vant GP 2020 (egen sak), og det ble guttas GP i år.

 

SE BILDESERIE NEDEST OG VIDEO OVER.

 


byline friwal

7.februar 2020baronen pageann

 

Spjelkavika.no | SPJELKAVIK GP: Årets Spjelkavik Grand Prix er over. I en fullsatt Spjelkavikhall ble flere hundre underholdt av stor fantasi, sang og dans..

 

Gutta på scena
Nå har ikke vi foretatt noe eksakt forskning på saken, men vi tror ikke vi bommer mye når vi påstår at det var ekstra mange gutter bak mikrofonene.

 
Å stille seg fram på ei scene krever mot. Og i år så det ut til at ekstra mange gutter tok motet til seg for å framføre klassens vokale innslag.
 
 
Parterapi
Og som ellers var Spjelkavik GP spekket med svært variert innhold.
 
Star Wars, vår lokale FunkyFam, gutterur, familietur, fensel, politi og røvere, millitærlivet, skal vi danse, treningsavhengighet, stress, rot på skolen, lange skoledager, klassefotografering og ikke minst en svært fornøyelig utgave av ”Parterapi”.
 
Tøff jobb
Dommerne hadde med andre ord mye å ta fatt i, noe som gjorde at vår kultursjef måtte ta seg ekstra tid, og at fotballspiller Steen Sætre skiftet poeng under veis. Men litt kluss skal en ha, spesielt når konferansierene er så dyktige at det hele blir god underholdning.
 
Over kan du se utdrag av samtlige innslag. Nedenfor har vi lagt inn en stor bildeserie fra Grand Prix.
 

Vinneren, klasse 10C sitt innslag kan du se i sin helhet her.

(Klikk på første bildet i serien for å starte karusellen, eller få fullskjerm av bildene)

SE BILDENE | REPORTASJE | FRA GP

gp2020_001.JPG
« 1 of 133 »

BILDENE: Her kan du se bilder fra Spjelkavik Grand Prix. Foto: FRIDGEIR WALDERHAUG og JOHANNES WALDERHAUG/ Spjelkavika.no